Cursussen

Zwanger Fit

Dit is de training terwijl je zwanger bent. Er wordt zowel indoor / als outdoor training aangeboden. Als het weer het toelaat kunnen de trainingen buiten gegeven worden.

Het zou mooi zijn als je zo snel mogelijk kan beginnen zodat je conditie niet te snel achteruit gaat en je alle theorielessen kan volgen..

Zwangere vrouwen kunnen al vanaf de 16e week van de zwangerschap deelnemen aan de cursus. De duur van deelname is afhankelijk van de behoefte van de cursist. Je kan bij ons instromen op de voor jouw gekozen maand. Per de eerste van de maand of halverwege de maand kan je instromen. Je kan de door jou gekozen datum aangeven op je inschrijfformulier. We zullen dan contact met je opnemen om je uit te nodigen voor de eerste training.

 

Mamma Fit

Vanaf 4 tot 6 weken na de bevalling kan er alweer geoefend worden tot 9 maanden na de bevalling.

Op het inschrijfformulier kan je deze keuze aangeven en ook je voorkeursdatum. Ook dan zullen we je uitnodigen om weer te starten.

Stoppen met trainen kan altijd op jou gekozen moment. Rekeningen zullen maandelijks verstuurd worden.

 

Trainen kan voor elke vrouw

De training kan aangepast worden. Er wordt op eigen niveau getraind. Dat betekend ook dat vrouwen met klachten aangepast kunnen trainen. De bekkenfysiotheapeuten kunnen daar veel in betekenen.